Välkommen!

Haha, det var ju komiskt!

Publicerad 2012-11-14 08:35:00 i Tankar och funderingar!

Sitter ju här och soterar mina inlägg.. kommit snart halvvägs, vilken tid det tar.. är ju över 1000 inlägg som ska soteras upp, kul att läsa allt gammalt!
 
Hittade en kul fundering som jag hade då.. den löd såhär:  "Det är verkligen något med namner Erik och mig.. haha.. Antingen heter killarna det som förnamn  eller så heter dom det i efter namn fast med sson efter.. eller så heter dom de i andra eller tredje namn, eller både som namn och efternamn.. haha.. det förföljer mig, men kanske är det meningen? Skratt.. "
 
Det komiska med detta är att jag skrev det 2009.. Idag 2012 sitter jag här förlovad, sambo, lyckligt kär och har det helt fantastiskt underbart.. med juste.. Andreas heter han :P MEN.. i mellannamn så heter han faktiskt Erik.. haha.. det är komiskt faktiskt, som sagt namnet Erik verkligen förföljer mig..
 
Ska fortsätta att sotera lite till innan jag ska börja plocka lite här hemma, det är med delade meningar man läser vissa saker, jag märker verkligen hur deprimerad jag varit i perioder och vad mycket det handlat om KÄRLEK.. shit, galet.. men det är väl så innan man träffar rätt antar jag?!
 
Mycket funderingar väcks när man läser det gamla, men som tur är så vet jag att det där är pase, det är borta, jag har kommit förbi det, nu siktar jag frammåt och detta göra jag tillsammans med Andreas <3
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela