Välkommen!

Har inte tid att ha en dundrandes huvudvärk idag!

Publicerad 2012-11-15 07:09:04 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Blä, tårarna och gråten gav mig en hej dundrandes huvudvärk! Hoppas verkligen att den ger med sig lite sen!
 
Min morgon är det som styr hela min dag med sjukdommen, stress på morgonen så är för det mesta hela dagen förstörd.. därför hoppas jag ännu mer på att jag kan somna om en stund sen och vakna bättre.. för idag har jag verken tid eller ork till att må dåligt!
 
Såhär ser min dag ut:
*Förhoppningsvis somna om och vakna med ett leende!
*Äta frukost
*Ha en lugn morgon med lite plock här hemma kanske!
*Ringa jobbet och friskanmäla mig!
*Göra mig någon lunch!
*Åka och tanka!
*Till sjukhuset och träna!
*Handla lite inför morgondagen då de blir besök! Men får se, kanske blir att handla på förrmiddagen, de beror helt på hur jag mår..
*Vänta på att min käraste ska komma hem från jobbet
*Kramar och pussa massor på Andreas!
*Ställa iordning ute i förrådet!
*Stefan kommer förhoppningsvis och hjälper oss ner med möblerna till förrådet!
*Få ut saker från lägenheten till de andra förråtdet, tex jackor och sånt (Andreas ska sätta upp klädstång där ute idag så vi får ut allt)
*Städa
 
Som ni ser, listan är lång.. men det ser mycket mer ut när man radar upp det såhär iof.. Men det är ändå en hel del som ska fixas med, så jag har inte tid att ha super ont i huvudet idag!
 
Ser fram emot morgondagen, då Caroline, Lucas, Isac, Madde, Oliver och Ottilia kommer på besök :D Tänkte bara ta och bjuda på lite fika då, eftersom det ekat väääääldigt tomt i min plånbok, har bara några få kronor kvar efter att jag tankat.. så därför så måste jag handla lite mjölkfritt smör så att jag kan baka en kaka och köpa mjölkfri glass som även kan ätas av Lucas och Isac..
 
Nu ska jag gå och göra mig en smörgås så magen blir lite lugn.. sen får jag nog lägga mig ner och läsa lite bloggar och se på nåt program så jag blir avslappnad och kan somna en stund!
 
Det var en himla tur att Niklas skrev på msn förrut när jag vaknade och jag fick skingra tankarna lite med att .. jao, bara skriva med nån helt enkelt! Tack!
 
Nehe, macka nu.. sen ryggläge!
 
Hörs senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela