Välkommen!

Skattepengar är sura pengar att betala!

Publicerad 2012-11-07 09:59:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hej hej på er.. god morgon.. god förmiddag.. jao man kan säga mycket.. men för mig är det nog förmiddag nu, då jag gick upp ur sängen vid åtta idag..
 
Jobbet igår gick kalas bra, lugnt och skönt, ändå en fruktasvärd huvudvärk när jag kom hem OCH ont som attans i foten, men men.. sånt får man ju räkna med när man heter Therese ;)
 
Idag blir det träning som står på schemat, kvart över elva ska jag vara på sjukhuset, så snart dax att packa lite för det.. sen ikväll blir det bowling :D Weeii.. ser fram emot det, Andreas har dock så ont i sin fot igen så för honom blir det att cotcha mig istället! Själv tänker jag träna fasst min fot värker idag, jag vill ju passa på så mycket som möjligt innan operationen!
 
Måste ringa skatteverket också.. ska nog göra det direkt förresten, annars glömmer jag det säkert idag igen!
Sagt och gjort.. förväntad kötid tre minuter.. alltid lika kul när man ringer om sånt här, tur dom har 60 personer som jobbar just nu ;) Haha
 
Sådär ja, det gick ju snabbt iaf! Hade inte betalt min skatt ännu, lurigt, för min närvarande skatt ligger på +18kr .. därför trodde jag den var betald, men tydligen räknar dom inte om det där förrens efter skatten ska vara betald.. snacka om att man kan bli lurad! Men nu vet jag iaf, så ikväll ska jag betala in det så att det är klart och jag inte får några räntor! Sura och tråkiga pengar, tur jag sparat ihop det!
 
Urk, orkar verkligen inte göra mig iordning och åka till sjukhuset, men jag måste.. är ju så seg såhär på förmiddagarna, men brukar ju bli bättre när man väl kommer ut som tur är.. och det är ju trotts allt väldigt härligt att träna lite!
 
Nu får jag nog sätta igång här och ta på mig lite kläder, packa träningsväskan och få i mig nåt att äta innan jag åker..
 
Ha de bra sålänge så hörs vi!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela