Välkommen!

Jag har legat vaken inprencip hela natten och lyssnat på regnet!

Publicerad 2012-11-27 08:59:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Vilken nattt.. legat vaken av blod och smärta nästintill hela natten! Slutade blöda vid halv sex idag på morronen ungefär, men smärtan är fortfarande grym.. får tyvärr stanna hemma från jobbet idag :'( Skit med..
 
Har iaf fått sova nu i ungefär två timmar sen Andreas gick till jobbet, då fick han i mig lite värktabletter som hjälpte för stunden och jag fick sömn.. TACK för det iaf! Nu blir det myyycket vila idag och samla krafter igen!
 
Börjar få litet blåmärk på käkbenet nu ser jag, men de syns knappt alls! Tack för det, vill ju inte gå runt och vara blå i ansiktet! Svullen är jag också.. snyggt ;) Men vad gör det, tanden är ju äntligen borta :D
 
Nu är jag äntligen utan den där tussen i munnen, den äckliga tussen! Den fick åka ut nu.. men smakar fortfarande blod eftersom det kommer lite lite grann, men inte alls som igår och inatt!
 
 
 
 
Men jaa.. jag var ju som sagt hos tandläkaren igår och skulle dra ut en tand.. först förvåningen blev att jag blev lite groggy av mina lugnande, märktes att jag inte behövt ta dom på väldigt länge.. POSSETIVT att jag kände av dom..
 
När vi kom till tandläkaren skulle jag in i ett rum och röntga tanden i någon konstig stor maskin.. stop stop sa jag, är detta magnetiskt? Ja svarar skötrskan då, är du gravid? Nej Nej Nej jag har en shunt i huvudet som inte får vara i magnetiska utrymmen.. okey, då ska vi inte vara här då sa hon och vi gick in till tandläkaren! Så det blev ingen bild utan fick utgå från dom jag tog förra veckan (vanliga tandläkarbilder)..
 
Satte mig med ångesten i stolen, men tandläkaren var lugn och trygg.. likaså sköterskan.. riiiktigt bra.. och Andreas såklart, lugnet själv <3
 
Tanden gick sönder i två olika omgångar, så det tog tid innan dom fick ut tandhelvetet.. men vipps så var den till slut ute och jag började gråta.. glädjetårar att jag klarat det och tårarna jag under hela behandlingen hade kämpat för att hålla tillbaka! Fick ligga kvar en stund så att jag inte skulle svimma.. Dom berättade då även lite om att jag inte fick anstränga mig nånting och allt det där, även att tandläkaren hade fått ta i såå mycket för att få ut den så jag skulle inte bli rädd om jag var svullen och lite blå dagen efter..
 
Väl hemma så var jag jätte trött och svimmfärdig pga allt blod som kom, fick byta tussar jätte mkt för de blödde igenom på bara några sekunder och har som sagt hållt på hela natten.. somnade på soffan igår kväll, helt utslagen, men vaknade när all blodsmak tog över..
 
Så mycket en tand kan ställa till det! Men jag är så stolt att jag klarade det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela