Välkommen!

Man får mycket gjort när man är trött!

Publicerad 2012-11-15 11:12:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Är jag lite konstig eller? Är svin-trött rent ut sagt, så bara för det så har jag fått gjort hur mycket som helst känns det som! Allt för att hålla mig vaken ;) Och för att få iordning inför imorgon :P vill ju inte ha massa saker överallt som dom små barnen kan springa runt och snubbla över.. tihi..
 
Tvättat en del, torktummlaren kör för fullt nu.. hängt in tvätt.. packat träningsväskan.. ringt sjukhuset och avbokat en tid.. fyllt i papper till försäkringskassan.. plockat ur precis allt ur möblerna som vi ska bära ut i förrådet ikväll.. plockat med en del småsaker också.. skönt!
 
Jag längtar lite tills man får börja julpynta och lyssna på julmusik nu faktiskt.. det kommer hela min vecka innan operationen bestå av!.. Då ska det bli julkänsla.. är ju alltid så lycklig då, när jag får hålla på att plocka och fixa med sånt.. myyyys!
 
Tror jag ska gå och plocka upp diskmaskinen nu.. står en hel del disk och väntar på att få bli nerplockad också! Har jag tur hinner jag plocka in det också så den får gå medans jag åker iväg och tränar, men ska ju åka om en stund så vi får väl se.. beror på hur mkt små-plock jag gör samtidigt :P Det vet man aldrig med mig..
 
Gäller väl att sätta fart igen då! Hörs när vi hörs! Troligen då jag kommer hem från träningen ;) Känner att det är en bloggdag idag.. hehe..
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela