Välkommen!

Nu somnar jag..

Publicerad 2012-11-08 19:00:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Ojoj.. såå trött efter denna dagen..känns somjag somnar vilken sekund som helst :(
 
Väntar på att älskling ska komma hem från jobbet.. han fick åka tillbaka och jobba efter att han slängt skit åt sin mamma..suck..
 
Själv så har jag roat mig med att hänga tvätt, kollat på det nya programmet som började igår, stalkers.. och nu har jag precis tittat på gårdagens halv åtta hos mig, så jag kan se kvällens avsnitt sen när det börjar..
 
Fy satan var otäckt stalkers va, riktigt obehagligt faktiskt, tur att jag var beredd på det så jag gick och tände upp hela lägenheten innan jag började kolla på det.. haha.. Andreas ringde mitt i och sa att jag inte får titta på otäcka program när han inte är hemma, för då kan jag inte gömma mig hos honom.. haha sötisen.. jag sa att jag får gömma mig hos honom när han kommer hem.. och tro mig, det ska jag göra.. Älskling, du slipper inte undan! ;) Har tänkt att gosa in mig och gömma mig ordentligt hos honom ikväll så att ingen kommer och tar mig!
 
Får nog ta och bädda ner mig för natten sen efter tv.n.. i hopp om att Andreas kommit hem då, så vi får i oss middag.. behöver sova känner jag,i hopp om att vara pigg imon.. då ska massvis med saker göras.. bowla, shoppa inredning på ikea, åka till svärmor och hjälpa henne med lite saker, hämta glas (förhoppningsvis) hos Jonas och Jessica.. så vi har lite att pyssla med imorgon, så hopper verkligas jag är mycket piggare då!
 
Tur att han finns på sms och msn mitt hjärta.. annars hade jag längtat efter honom ännu mer.. riktigt härlig känsla och snacka på msn.. det händer ju inte så ofta längre.. tänk när vi var nykära (han var iaf, jag hade inte erkännt de ännu) och satt på msn till sena nätterna, han var med mig i varenda rum som jag var i (hade ju bäbara datorn).. förrutom på toa, då fick han snällt vänta utanför! Han satt och gjorde typ allt i sin lilla gadrob där han hade datorn, kunde ju inte lämna mig där.. så sött! Bara det säger ju egentligen att det var kärlek! Åhh... älskade älskling! Mysigaste killen! Min absolut stora kärlek! Älskar dej!
 
''
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela