Välkommen!

Stress!

Publicerad 2012-11-02 10:38:27 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Gäller ju att vara ute i god tid ;) Iaf när man heter Therese och inte tål stress.. försöker ju att lindra min stress så mycket jag kan, men har ju väldigt lätt för att bli uppstressad för varje sak som ska göras, så när jag kan så försöker jag att förbereda och fixa i tid.. mitt huvuvd knasar ju ur så fort det blir stress.. och förvärra huvudvärken försöker jag hålla mig ifrån så mkt som möjligt!
 
Har fixat iordning mig lite också, dvs tagit på mig kläder och fixat håret! Så nu sitter jag här i soffan igen en stund innan jag ska ta och köra ner till ikea för att köpa ramen till sista förstoringen.. bild kommer självklart senare! :D
 
Roxette strömmar ur högtalarna igen, kan inte ro för det men de känns så underbart att höra gammal musik som man kan tralla med i :) Underbart!
 
Eriksson kunde inte komma ikväll, illa! Hör du det Eriksson, det är illa ;) Haha.. hoppas att nån av dom andra kan komma, annars finns det mycket kvällsfika för Andreas och mig! Men det går ju att spara och äta imorgon också så det gör inte så mycket! Det står i kylen och ska stelna till sig lite nu, sen ska jag lägga upp det lite fint också tänkte jag..
 
Funderar på hur jag ska sätta tavlorna sen, eftersom en är i liggandes format.. svårt att se framför sig, därför vill jag ha ramen så fort som möjligt så jag kan fundera och testa innan Andreas börjar borra :)
 
Har en skrikandes Benny här bredvid, undra vad han vill? Bör nog gå och kolla deras mat-skål och vatten-skål.. han är rätt duktig på att skrika när nåt är fel! Haha.. Får gå och kolla det..
 
Ha de!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Elin

Publicerad 2012-11-04 08:15:49

Det ser riktigt gott ut :)
Vi har aldrig kvällsfika, men kanske nästa gång man har gäster, att man kan bjuda på detta :D

Svar: Det är riktigt gott :) Hihi, vi har alltid kvällsfika.. eller kvällsmat om man vill kalla det de, men ibland blir de bara nån liten fika med frukt eller flinogr :)
TucciT

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela