Välkommen!

Underbara kommentarer!

Publicerad 2012-11-09 08:00:46 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Ibland får man kommentarer som verkligen värmer hjärtat! Igår fick jag två sånna, en på facebook och en här i bloggen! Jag blir så glad när jag läser dom! Tyvärr får jag inte ofta kommentarer, verken på facebook eller här,blir alltid glad så fort det kommer nån kommentar, men igår kom det två så fina så jag blir helt varm.. jag tänker dela med mig av dessa!
 
 
 
Denna fick jag av älskade moster på facebook: "åh,jag skulle gära allt för att byta bort smärtan för dej..illa fall för en dag..så du hade kunnat känna hur det inte var att ha ont..<3<3"
 
Denna fick jag av Camilla (en arbetskamrat) i bloggen: "Hej Tessan Jag förstår dig helt och fullt. Tycker inte heller om kommentarer som "är hon verkligen så sjuk". Tänker på dig och förstår inte varför du ska få så mycket problem som du har..läser allt du lägger in även sjukdomskategorin. Fast där har jag inte hunnit läsa allt ännu..  Hoppas vi ses på jobbet någon dag...saknar dig där. <3"
 
 
 
 
Är dom inte underbara? Sånna här kommentarer kan göra hela min dag! Jag vet såklart att många bryr sig om mig. men när man får det till sig så, så blir det på ett helt annat sätt!
 
Nu är snart brödet klart i ugnen! Ha en fin dag, Kommer uppdatera med lite bilder här sen under dagen tror jag.. det har blivit väldigt mycket text dom senaste dagarna!
 
Kram på dej!
 
 
                   

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela