Välkommen!

Weeii

Publicerad 2012-11-01 09:48:13 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Jag lyckades somna om efter en bra stund.. vad skönt, blev lite orolig där ett tag att jag skulle behöva vara vaken hela dagen! Nu fick jag sova till strax efter halv nio iaf.. skönt!
 
Ser på halv åtta hos mig nu och morrnar till mig lite :) Sen blir det frukost (igen) hehe.. sen packa väskan med badräckt, champo, handduk och bege mig iväg till sjukhuset..
 
Efter sjukhuset blir det att åka och handla lite, skulle göra det med Andreas efter han slängt skit på tippen i eftermiddag, men snäll som jag är så tar jag det nog efter badet när jag ändå är ute och kör, så behöver vi iaf inte handla så mycket sen i eftermiddag..
 
Eftter handligen blir det hem och ta min medecin och lägga mig en stund, jag behöver fortfarande dom där vilostunderna om dagarna! Men det ska väl försvinna snart det också får vi väl hoppas!
 
Ska bli skönt att bli av med lite bråte här idag.. få lite mer plats.. ska ta ut lite mer saker i förrådet också, sen har vi snart ett fint hem igen :D
 
Hoppas mina kort-förstoringar kommer idag.. eller imon.. så vi kan få upp dom till helgen, för jag tror att det kommer bli himla snyggt faktiskt! Vore ju kul om svärmor fick se dom på väggen när hon kommer på Lördag kväll :)
 
Nehe, fortsätta se klart avsnittet, så jag kan äta lite sen och packa.. tror jag hinner vila en gång till lite innan sjukhuset med.. vi får väl se..
 
Ha en bra dag så hörs vi!
 
Förresten så är jag sugen på att spela minigolf! Haha.. Crazy? Jag vet.. men tror jag får vänta ett tag till med det!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela