Välkommen!

Schemat inlagt fram till operationen...

Publicerad 2012-10-05 10:51:34 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

 
Helloj!
 
Sitter här och har precis lagt in mitt schema frams tills det att jag opereras! Blev inte så mycket, då jag låg en del plus.. så vi får se hur jag får mitt schema sen när det blir klart, la så att jag är ledig hela veckan innan operationen, för att försäkra mig om att inte få några virus eller liknande innan operationen, men vi får se som sagt sen om det går att ordna så det blir så med schemat.. det återstår att se :) Hoppas kan man ju alltid..
 
Annars håller jag på att plocka in i våra fina skåp här i vardagsrummet, får ju småplocka med sånt som gör att inte foten ansträngs alledes för mycket, den gör fortfarande ont idag och kan inte riktigt stöödja på den.. får se om det lättar när jag varit hos sjukgymnasten och tränat sen..
 
Blev iaf bestämt att jag stannar hemma i helgen från jobbet, så att det inte blir värre.. dom hade två vikarier redan så få kan man ju passa på.. vill inte att foten ska bli sämre ju :( Samtidigt vill jag jobba, det var ett svårt beslut.. gillar ju inte att behöva sjukskriva mig.. daaaah :(
 
Så nu är jag långledig igen.. hmm.. vad ska man hitta på då tro? Förrutom att träna foten och samtidigt vila den massor..
 
Ikväll kommer väl iaf Eriksson och Jonas (förhoppningsvis Jessica) och äter med oss och spelar plump.. ska bli trevligt, sen på söndag kommer Eriksson och Jonas igen för då ska dom ha killkväll och spela risk här hemma, så jag får väl hålla mig i bakgrunden eftersom jag inte kommer jobba, annars skulle jag ju jobbat hela kvällen.. men men, planer kan ändras ibland.. tyvärr.. Så SORRY killar, men jag ska försöka hålla mig lugn ;) Får väl passa upp på er lite som förtjänst istället :P
 
Nu vill jag att klockan ska bli halv ett så jag kan börja bege mig ner mot sjukhuset och se om det hjälper foten lite i det varma vattnet!
 
Ska ta och plocka in lite mer i skåpen nu...
 
Önskar er en fin dag UTAN smärtor!
 
Kram Kram
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela