Välkommen!

Underbart med träning..

Publicerad 2012-10-05 15:09:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

 
Ja gud vad underbart det känns när man tränar i vattnet.. där går de verkligen att märka av min styrka eftersom jag inte kan det uppe på land..
 
Idag blev det rätt lugnt pass med foten, har ju så ont så blev mest att springa idag och träna rygg och armar.. men det är det som är det roligaste så det gör ju inte mig något ;) Tihi.. men fick rätat ut foten en del iaf så nu har det inte lika mycket värk som innan, men visst gör det ont, men nu kan jag ju stå ut med det!
 
Var ju så osäker innan om jag gjorde rätt som sjukskrev mig i helgen också, men det var det första sjukgymnasten sa när jag kom haltandes, "nu jobbar du inte va".. så hon tyckte det var jätte bra att jag sjukskrivit mig i helgen! Känns bra att höra!
 
Skulle inte gå på foten mer än nödvändigt och inte belasta den så mycket, men hon märker att jag är lite envis och vill ;) hehe.. så nu ska jag få börja träna tre dagar i veckan istället :D UNDERBART! så nästa vecka blir det måndag, tisdag och onsdag... nu kör vi :D
 
Kom typ nyss hem, bara hunnit hänga upp mina badkläder.. väntar på Andreas som alledes strax kommer hem han också :) Sen vid fem tiden så kommer ju killarna och kanske Jessica.. ska bli trevligt, har ju inte spelat plump sedan vi var i göteborg i sommras.. det är ILLA.. men ikväll blir det att spela skiten ur dom ;) haha.. hoppas kan man ju alltid ;)
 
Nehe nu ska jag fixa lite här, få lite ordning iaf med det jag kan,.
 
Ha en fin kväll! Det ska iaf vi ha :D
 
Kram på er!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela