Välkommen!

ÄNTLIGEN, duschdörren på plats..

Publicerad 2012-09-25 11:26:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

 

Gomorron eller goförmiddag kanske man säger..

 

Är seg idag.. halsen gör ont igen och förkylningen vill inte släppa, men men vad gör de om tio år? ;)

 

I helgen fick vi ÄNTLIGEN upp vår duschdörr, så nu har jag precis invigt den.. vilket resulterade i att jag äntligen kunde använda mig av takduschen.. sååå himla härligt.. stort tumme upp på det :) Myyys

 

Hade väl egentligen tänkt att göra rätt mycket idag innan jobbet, men just nu ser det inte ut som att jag hinner nåt av det typ ;) Men det gör inget, jag behöver ta det lugnt, har legat i sängen hela förmiddagen och bara slappat.. otroligt skönt..

 

Nu blir det att göra mig iordning efter duschen och sen åka ner till subway och ta mig en god macka (varit sugen på det i veckor nu).. sen vetifan vad jag ska hitta på för mat att ha med mig på jobbet ikäll? Prooooblem ;) Har iof lax kvar sen igår, kanske lax med klyftpotatis och nån kall sås? hmm.. det tåls att tänkas på..

 

Alla intryck efter igår har väl lagt sig lite nu...  men jag ska inte sticka under stolen med att jag är rädd, just nu är jag inte rädd för själva operationen, men det kommer nog, jag brukar ju få sån sjuk dödsångest precis innan, men det tar vi då.. just nu är jag rädd för hela preocessen efteråt.. att hoppa på kryckor en längre tid, att gå gipsad nästan två månader, smärtan som läkaren säger att är svår att smärtlindra.. hur ska detta gå? Jag är ju svår att smärtlindra i vanliga fall efter operationer.. Men idag är idag, ingen operation idag inte, nu måste jag göra mig iordning så jag får nåt gjort idag..

 

Ha en fortsatt bra dag!

 

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela