Välkommen!

En riktig slapparförmiddag..

Publicerad 2012-09-11 12:03:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hej på er!
 
Dagen blir inte alltid som man tänkt sig.. tänkte igår att jag skulle göra fint här hemma och plocka med massa och tvätta och sånt som måste göras, orkade göra fint i hallen sen kom huvudvären som från öppen himmel.. som alltid när jag jobbat.. sååå trött på det, märker sån otrolig skillnad mot när jag är ledig och man kan göra allt i sin egen takt..
 
Så då tänkte jag att jag idag skulle ta tag i allt istället på förmiddagen, men min förmiddag har tillbringats på soffan under mitt täcke.. helt slut av värken som var igår och i övrigt väldigt trött.. varför ska man inte få må bra när man är ledig utan de ska ta typ två dagar innan jag är mig själv igen?..
 
Imon är jag ledig, förhoppningsvis mår jag bra då.. ska till Örsjö och besöka Caroline med familj och sen ska jag till tandläkaren.. ajaj
 
På torsdag är det dax för jobb igen, men då jobbar jag bara en kväll sen ledig, så då kanske jag bara ligger en dag efter..
 
Jao.. så ser mitt liv ut.. ibland önskar jag verkligen att jag fick vara frisk och kry och pigg som så många andra "normala" människor.. att iaf få känna hur det är att vara smärtfri EN dag? Ärligt talat, jag minns knappt hur det var.. de var SEX år sedan jag var smärtfri sist.. suck
 
Tur att jag har alla nära och kära som lyser upp min tillvaro.. särskilt min kära sambo <3
 
Nu ska jag se till att få i mig lite lunch.. sen bär det av till sjukhuset och badet för att träna lite.. man måste ju ut och göra saker även om smärtan inte vill vara med på det.. men jag SKA.. envis? javisst ;)
 
Ha en fin fortsatt dag så hörs vi kanske senare!
 
Ibland tar väken verkligen över mitt liv.. ber om ursäkt för detta!
 
Kraaam
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela