Välkommen!

Försöka få iordning..

Publicerad 2012-09-07 10:08:53 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Idag ska jag försöka få iordning lite här i all röra.. igår tog jag tag i skrivbordet och spterade massa papper och sånt.. idag ska jag nog börja med att ta hand om vardagsrummet så gott det går och sen köket.. så vi får lite ordning här hemma..
 
I eftermiddag blir det nog lite bowling.. om Stefan är på.. Andreas har ont i sin fot så han kommer nog inte spela.. men jag känner mig sugen och vi pratade med Stefan om det härromdagen, så är han fortfarande på så kommer han och jag bowla och Andreas får (som jag så många gånger gjort) sitta bredvid och studera oss ;)
 
Ikväll blir det rotmos och fläsklägg.. ska bli spännande.. aldrig gjort rotmos själv.. och tror aldrig jag ens ätit fläsklägg? Iaf är det inget jag kommer ihåg.. så de ska bli lite spännande faktiskt :) Hpoppas på en god middag ;)
 
Alla kläder ska jag göra ett paket av och skicka tillbaka idag också tänkte jag.. tråkigt väder är det ute, så kanske kan jag inviga min jacka idag? ;) hehe
 
Nehe är väl bäst att sätta igång här så man kommer nån vart idag... står lite kartonger här so ska packas upp, soteras och packas ner igen :P Vi håller ju på ute i förrådet så därför så ska allt packas om och kollas igenom innan de åker ut igen.. Andreas ska väl nygga klart där ute i helgen är tanken.. :) Härligt.. bli av med all skit här innefrån.. sen kanske man kan börja städa på riktigt hehe..
 
 
Nehe kartongerna ropar!
 
Ha en fin dag!
 
kram
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela