Välkommen!

NU så...

Publicerad 2012-09-04 11:58:39 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hej mina vänner!
 
Nu så orkar jag kanske skriva och uppdatera lite.. är rätt kass, men vi börjar med fredagen.. då var det ju dax för kräsftskivan hos familjen Elmgren.. den var myycket trevligt.. dock vääldigt konstigt att inte kunna ta upp och gosa och kramas och leka med dom små barnen.. ville ju inte riskera att smitta dom, även om chansen inte är jätte stor så vill man ju ändå inte riskera nåt.. men i slutet kunde jag inte hålla mig längre utan gosade med lilla Mollie innan dom skulle åka hem <3 Mollie har jag ju redan smitttat om det är så, då jag var där i början när jag hade ont i halsen..  men iaf.. TACK vänner för en trevlig kväll, även om jag inte var mig själv riktigt så hade jag det trevligt :)

Resten av helgen har vi varit hos mamma och pappa, i deras nya hus.. guuuud så mysigt.. jag trivdes suveränt och är avis på dom ;) Vet att dom kommer få det kanon bra där.. skönt att vara hos mamma när man mår dåligt tihi.. så hon fick pyssla om mig lite..
 
I söndags blev jag sämre igen och kunde knappt prata, smärtan i halsen var helt förjävlig.. så bestämde mig att för i måndags..igår) hämta ut mitt pencillin och börja med det, så jag får bort jävelskapet från halsen nån gång.. nu har jag stått  ut länge nog..  så hoppas att det hjälper snart! Andreas var också ledig igår så vi stannade hos mamma och pappa så dom fick pyssla om mig (och jag dom) tills igår kväll
 
Idag är jag grymt trött, vaknade tidigt men har nu sovit en stund på soffan.. en otrolig jävla halsbränna.. undra om det är av pencillinet?!
 
Ska ner till apoteket och köpa halstabletter.. köpte en sort härromdagen med citronsmak, den var bra.. sen köpte jag samma igår fasst i en annan smak och den bedövade hela halsen, skönt att smärtan försvann men jävligt obehagligt då de kändes precis som när dom sprutar in bedövningsspray o munnen och halsen när man ska göra gastroskopi, och det är ju inte några bra erfarenheter jag har av det.. så måste ner idag och köpa nån annan smak och hoppas på bra resultat men inte denna obehagskänsla! Samtidigt passar jag nog på att springa in på citygross medans jag ändå är där (apoteket ligger ju inne på citygross)
 
Annars blir det en lugn dag.. ska inte göra nånting alls.. packa upp väskan kanske, men sen bara vila och ta det lugnt.. ge katterna lite kärlek! Mitt paket med kläderna jag beställde härromdagen har kommit, så om jag orkar ska jag prova dom också.. vi får se ;)
 
Ha en fin dag, vi hörs nog senare!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela