Välkommen!

Vad är det med mig?

Publicerad 2012-09-14 11:12:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Har precis slutat med pencilinet..  idag är huvuvdet bättre, men tror ni inte jag har feber nu och nyser som attans?! Vad är det med min kropp egentligen?.. Kan iof varit därför jag haft sån huvudvärk ett par dagar nu, för att kroppen känt att det är nåt på gång.. men daah.. aah.. blir jag trött eller trött?!
 
Tack så hemskt mycket febern att du hör av dig och frågar om du får komma innan du bara dyker på mig? *arg* du är inte välkommen här!
 
Idag ska jag ta det rätt så lugnt, måste ut och handla med Andreas sen, ska ju göra kroppkakor ikväll.. så behöver handla till det, plus att  jag Måste lämna in ett brev.. därför måste jag hänga med.. hämta medecin också, då jag bara har två panodil kvar och det är ju inte så bra kanske..
 
Annars blir det som sagt var lugnt idag också.. föröska vila mig så mycket som det går.. men de värsta är att jag får såå dåligt samvete gemtemot Andreas när jag inte orkar hjälpa till med något här hemma.. men jag gör så gott jag kan iaf.. idag har jag nog så mycket energi att jag iaf kan plocka upp diskmaskinen och sätta igång en ny :) kanske köra nån tvätt också :)
 
Men nu ska jag först ta och kolla lite bloggar och så.. komma på nån lätt lunch också.. kanske göra lite mos och göra potatisplättar? Hmm.. det lät gott.. vi får se vad jag hittar på för nåt lätt!
 
Nu ska jag iaf läsa runt på lite bloggar och så, sen föröska komma igång med nåt litet.. trött på soffan och sängen nu :P men mycket vila ska det bli ändå..
 
Hörs senare!
 
Kram
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela