Välkommen!

Förlängd sjukskrivning!

Publicerad 2013-04-26 12:52:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Det gick snabbt, jag skickade papper genom internet igår att jag ville ha läkarintyg på hur länge han tror jag kommer vara sjukskriven nu när min sjukskrivning går ut.. eftersom jag ska på återbesök bara två dagar innan det går ut så tycker jag det är ganska så oskysst mot jobbet när dom lägger schema att dom inte vet om jag kommer eller inte.. skulle ta upp till 7 dagar innan läkaren hör av sig..
 
Men idag på morgonen redan så fick jag ett svar att jag är sjukskriven till den 10/6.. så nu är det iaf en månad till som det blev förlängt med.. sen så hoppas jag veeeerkligen att jag kan komma igång och jobba igen!! Det är ju inte klokt vilken tid detta tar att läka, visste att det skulle ta lång tid, men i juni har det gått SEX månader.. otroligt.. men men de får ta den tid det tar, bara det blir bra sen så..
 
Jag märker att jag inte går som jag ska, så jag måste tänka på det hela tiden nu så foten får träna sig, är nämligen så att när jag ska "upp på tårna" i ett steg så gör det väldigt ont och därför skippar jag att ta ut steget helt eller om jag är ute så häver jag mig mer på kryckorna när den rörelsen ska göras.. inte bra, men det bara blir så.. men nu när jag kommit på mig själv med detta så kan jag ju också träna mig på att ta ut hela steget när jag går..
 
Likaså så spänner jag hela foten när jag går, slappnar jag av så känner jag att jag trampar mycket mer rakt på den precis i den ställningen som foten vill och är operead till att göra.. men det gör ont och därför går jag och spänner foten inprencip hela tiden, för jag vill inte ha smärtan.. men.. jag får försöka tänka på det också..
 
Nu vill jag bli frisk, men känns skönt ändå att det blir en månads sjukskrivning till så jag verkligen kan träna mig på att använda foten som jag ska så den vänjer sig och smärtan avtar..

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela