Välkommen!

Helt slut!

Publicerad 2013-04-08 09:13:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Puh.. jag är ju mer slut idag än igår, trodde knappast att det gick.. Andreas tyckte han hade en zombi som gick runt här igår eftermiddag och kväll.. vad ska han tycka ikväll då?! Jag lär däcka som en stock tillslut! Som ni kanske förstår så kunde jag inte somna om på soffan heller, så just nu är jag väldigt trött... hoppas på att finna lite energi någonstans snart så jag orkar plocka lite..
 
Tur att jag inte ska träna förens vid 15 idag.. hur det nu ska gå, men det Måste gå.. får väl bli en energidryck innan, måste till apoteket också!
 
Tänkte spika lite tavlor, men tycker de är lite taskigt mot grannarna att göra det nu så det får vänta en stund till, kommer en tjej snart som köpt en sak av mig och hämtar det.. så efter det får det nog bli att spika lite.. måste ju få något gjort fasst att kroppen och knoppen bara vill sova..
 
Andreas satte upp sista dörrarna igår :D Sååå fint det blir! Så nu är vi av med alla dörrkamar och dörrar här innifrån iaf.. skönt.. lite mer plats att röra sig på iaf :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela