Välkommen!

Idag är det fullt upp!

Publicerad 2013-04-10 08:30:06 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Sovit ytterliggare lite bättre inatt, men räknar man ihop timmarna blir det inte så många, men det känns ändå som att jag fått lite mer djup sömn inatt.. men tröttheten kommer väl som ett brev på posten sen..
 
Idag är det rätt mycket som ska göras, jag ska snart ta mina kryckor och gå in och ställa mig och måla listerna som vi målade igår kväll en gång till.. sen hoppas jag inte det behövs fler gånger, så kanske vi kan börja sätta upp några av dom ikväll..
 
Vid halv två är det träning.. och innan det så ska jag in på maxi en runda och handla lite små saker, nässpray så jag har imon vid operationen, bindor, dricka till vår myskväll ikväll, ett kort till min kontakt på badet, köpte en liten chokladask till henne igår som hon ska få idag tillsammans med ett kort tänkte jag, hon har verkligen förtjänat det och lagt ner så mycket energi och vilja i min fot känns det som, dessutom går hon snart i penssion, så vem skulle inte bli glad av att få en liten pressent av en passient?!
 
Andreas ska träna kväll och jag tror att jag stannar hemma då och duschar och förbereder inför i morgon.. sen när han kommer hem så blir det lite myskväll med mat och så.. så idag blir det sen middag, men det får gå.. kan vara bra eftersom jag ska vara fastande sen :) Vet dock inte vad vi ska hitta på för gott, så får ta och fundera lite till över det..
 
Ångest inför imorgon, men i eftermiddag får jag iaf reda på vilken tid jag ska vara där.. hoppas inte det är allt för tidigt men inte heller för sent, alltid skönast att ha operation på morgonen eller iaf på förmiddagen så man sllipper gå och vara orolig för länge + att jag så snabbt får vätskebrist och blodosckerfall när jag är fastande så är jag på sjukhuset får dom nästan alltid sätta dropp på mig.. i morgon bitti ska jag duscha med dom där äckliga svamparna som man gör inför operationen.. urk, men kommer förbereda redan ikväll med att duscha vanligt så jag känner mig fräch i hår och så, även om man efter dusch med svamparna känner sig väldigt ofräsch igen..
 
Tror jag ska gå in och ta en svängom med penseln nu så att det blir gjort och kan ligga och torka sen.. hoppas ni läsare får en trevlig dag så hörs vi när vi hörs! Lär säkert bli lite uppdateringar här idag och ikväll.. men vi får väl se...
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela