Välkommen!

Operations-tid!

Publicerad 2013-04-10 15:30:38 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Då har jag pratat med operation och helt plötsligt blev allt mycket verkligare.. det är verkligen dax i morgon.. klockan 8.30 ska jag vara där, riktigt hur dax operationen blir visste dom inte.. men de var ett par stycken föra mig som hade små operationer, så vi får se!
 
Jag berättade att jag har skräck för sövningen och blivit lovad lugnande snabbt, hon sa då att så fort jag bytt om och kommit i en säng så sätter dom kanyl och ger lugnande genom den direkt och så sa hon att allt kommer gå jätte bra..
 
Allt blev så verkligt nu, sitter här och skakar och tårarna rinner.. men jag SKA klara detta, jag VET att jag klarar detta.. varför är jag så rädd?! Daaah
 
Aja nu vet jag iaf vad som gäller och efter 24,00 inatt så får jag inte äta något, men får dricka klar vätska fram till 06,30 i morgon bitti.. så jag får väl se till att gå upp strax innan så jag kan ta mina tramadol och panodil som dom sagt åt mig att göra, även dricka ett glas saft så jag klarar mig fram till jag kommer på sjukhuset.. får svälja ner mina lugnande med lite, lite, ytterst lite vatten en timme innan ungefär..
 
Det ska nog ordna sig detta..

Kommentarer

Postat av: Elin

Publicerad 2013-04-10 17:39:08

Ska tänka på dig hela dagen imon vännen. skickar massor med styrke kramar till dig imon genom luften.
kram

Svar: Tack vännen <3 Du är underbar! Jag tar till mig alla styrke-kramar :) Kram
TucciT

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela