Välkommen!

Tankar och oro!

Publicerad 2013-04-09 14:52:00 i Tankar och funderingar!

Imorgon eftermiddag får jag reda på operationstiden.. usch, då kommer allt kännas så mycket mer verkligt och jag får ångest när jag tänker på det.. Andreas får det inte lätt imorgon kväll :/ Jag är redan konstg mot honom och reagerar negativt på minsta lilla sak som inte går precis som jag tänkt.. kan verkligen inte hjälpa det, nerverna tar över känns det som.. är vääldigt glad nu att jag tog beslutet att börja med panik-ångest medicinen för ett tag sen, utan den vetifan hur jag skulle vara nu..
 
Tankarna och oron är stor, så de blev ett långt samtal med älskade mamma idag <3 Och ja, det känns som att allt ska gå bra och jag tänker verkligen possetivt om detta, men sen så fort tankarna kommer på att jag ska lägga mig på operationsbordet, sömnmedel ska sprutas in och syrgasmasken så på ansiktet.. det gör mig skräckslagen, även om jag vet att det kommer gå bra och jag brukar somna rätt snabbt säger dom och är aldrig svårväckt.. men ändå skrämmer det mig så otroligt mycket.. att inte ha en trygghet att krama i handen precis innan jag somna, inte nån att ösa över min oro på precis innan jag somnar, kommer detta göra att jag inte somnar lika lätt denna gången?!
 
Kommer jag få så mycket lugnande innan som läkaren sa, eller är det bara något hon sa för hon trodde att det lugnade mig?!Tur att jag vet att sköterskorna på operation brukar vara gulliga iaf..
 
Kommer jag våga få ut mina känslor eller kommer jag hålla allt inom mig och sen rasar allt efteråt?!
 
Ja, som ni förstår så är det mycket tankar som far runt i min skalle.. dom skulle bara veta hur mycket dom ställer till med för att hon sa att ingen får vara med mig.. suck

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela