Välkommen!

Vilken härlig känsla att göra någon såå glad!

Publicerad 2013-04-10 15:19:31 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Då var sista träningen med min kontakt på badet gjort.. vi var tre sjukgymnaster och fyra passienter, alltså väääldigt lugnt i badet kan man säga.. så hon kunde koncentrera sig väldigt på mig och hon såg lite ledsen ut att det var sista gången..
 
Så go människa, hon sa med glimten i ögat att får jag för mycket panik i morgon så får jag ringa och be henne komma till operation så hon kan hålla mig i handen, hon har ju iaf vita kläder som hon sa så dom kanske släpper in henne.. hehe.. vi fick oss ett gott skratt faktiskt :)
 
Fick en stor bamse-kram när jag kom upp ur vattnet och hon berömde mig och sa hur imponerad hon är av mig och önskade mig all lycka till i morgon.. då var det perfekt tillfälle för mig att räcka över min lilla pressent, hon blev såå himla glad så hon fick tårar i ögonen.. det hade hon nog verkligen inte förväntat sig.. så det blev bamse-kramar igen :) Underbart!
 
Vilken härlig känsla att göra någon så glad och överraskad.. måste erkänna att jag var nervös inför att ge henne det, men eftersom det var så lite folk och hon gett mig den uppmärksamheten idag så kändes det jätte kul att ge den! Dom andra bara log såg jag.. vet inte om folk brukar göra så?! Men det var iaf mitt sätt att visa min uppskattning..

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela