Välkommen!

Deppig!

Publicerad 2013-08-18 12:25:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hej på er!
 
Usch idag känner jag mig riktigt deppig.. Andreas tycker jag ser gråtfärdig ut och som att jag har gråtit, vilket jag inte har men däremot känner jag mig sjukt ledsen och deppig utan att egentligen veta varför.. Tessie är på mig heela tiden så hon märker något också, men är det pga värken i foten och allt eller vad är det? aja vi får hoppas det känns bättre under dagen här :)
 
Andreas är just nu iväg och fixar en sak snabbt på jobbet, jag orkade inte hänga med.. sitter hellre här i soffan och bara  "är" liksom..
 
I Eftermiddag så kommer väl Eriksson förhoppningsvis hit och spelar lite, för sen ska han och Andreas på fotoboll och se matchen som jag tjatat om sen vi fick reda på att den skulle spelas, att jag vill gå på den.. men har en liten sambo som skjutit på saken att hjälpa mig hela tiden så inga biljetter blev beställda.. men nu har Eriksson en biljett över och vill ha med Andreas.. helt plötsligt vill Andreas se matchen så vad är jag för flickvän om jag inte skulle låta dom gå på fotboll liksom?! Suck.. kunde skötts på ett litet finare sätt av min kära sambo tycker jag, men det har jag sagt till honom.. aja skit samma.. med god middag efter matchen så ska nog det ordna upp sig också.. jag får väl ta och köpa matchen och sitta hemma och glo medans dom är där.. eller så får jag helt enkelt se ett avsnitt desperat houswives.. tur jag fick hem ny säsong innan helgen ;)
 
I morgon kommer Johan och Emma hit och fikar, vilket ska bli väldigt trevligt.. det var ju inte precis igår som vi träffades.. så det ser vi fram emot :D
 
Denna veckan har rätt mycket att erbjuda, så jag hoppas att min fot är bättre också så jag kanske får träna.. men just nu har jag ju stränga order från sköterskan att vila foten tills hon pratat med min läkare på tisdag!
 
Vi får se hur allt går med allt.. men jag har iaf saker att se fram emot och det gör jag! Antar bara att jag har en "grå/svart" dag idag och att den som sagt klarnar under dagen här.. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela