Välkommen!

Det blev en bra dag till slut..

Publicerad 2013-08-04 09:39:28 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Gårdagen började väl lite sisådär, mycket strul och sura miner.. men de ordnade upp sig under dagen, humöret började komma tillbaka då vi spelade minigolf, vi spelade på några nya banor på Öland, skoj faktiskt.. men men, kommer inte säga så mycket om dagen igår, den blev som den blev helt enkelt.. men det var trevligt att träffa Jonas, Emma och Calle iaf.. och vi åt jätte god mat på Lammet och Grisen på kvällen :)
 
Ibland är det tur att ha med sig någon som Eriksson som man kan ventilera lite med :D
 
Idag är en ny dag och den ser ut som så att vi snart ska till Ikea och käka frukost.. sen ska Andreas åka iväg och jobba ett par timmar och då får vi väl se vad jag hittar på.. sen ikväll blir det bara ta det lugnt och mysa, det behövs nu!
 
Idag är en dag full av värk, så det lär bli lugnt medans Andreas jobbar iaf.. kanske att jag plockar lite smått med nåt, vi får väl se!
 
Åååh igår köpte jag saker till mitt blivande gudbarn på Öland.. så nu får vi hoppas att det blir det vi tror, annars får det bli att ge till nån annan eller sälja ;) Nu får bebis snart komma, jag längtar, inte lång tid kvar!
 
Nehe, nu är det nog dax att åka, så inte allt gott bröd har hunnit försvinna när vi kommer ;)
 
Hörs senare kanske!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela