Välkommen!

Detta skulle ju bli en bra dag..

Publicerad 2013-08-15 09:31:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Ja, detta skulle bli en bra dag idag.. för Andreas och jag ska ju till familjen Elmgren på middag och ha det super trevligt och mysigt <3
 
Men denna förbannade foten kan vi ju hugga av.. igår fick jag plötsligt jätte ont, kändes som jag trampade på en halv boll hela tiden, stor som en femkrona.. men det syns ingenting på foten och man känner inget utifrån.. sen på kvällen så såfort jag trampade lite på denna "bollen" under hälen så gjorde det jätte ont i hela foten och på översidan av foten.. helt sjukt.. och otroligt ont..
 
Idag hade jag hoppats på att det kändes bättre igen.. men inte.. bollen känns inte riktigt lika stor, men nu spelar de ingen större roll hur jag går på foten så gör det otroligt ont, gör ont även i vilande läge så att det värker, vaknat många gånger inatt av värk..
 
Så idag på morgonen ringde jag sjukhuset.. för att se vad jag ska göra liksom, detta känns inte normalt! Fick prata med en sköterska som blev rätt så orolig när hon såg vilken stor operation jag gjort, den är väääldigt stor denna operationen sa hon.. men min läkare var ledig idag och i morgon är han på operation så han är anträffbar först nästa vecka..
 
Vi kom iaf fram till att jag ska avlasta med kryckor nu.. blir de värre ska jag söka akut, annars om de inte är bättre tills på måndag så ska jag ringa igen.. hon blev lite rädd att något hänt innuti foten..
 
Så vi får se vad som händer nu, troligen hjälper det med att gå med kryckorna nu.. men vi får se helt enkelt.. känns dock jävligt pissigt att gå runt med kryckorna igen.. vem trodde att man efter 8 månader skulle behöva ta till kryckorna igen för det smärtar så?! Inte jag iaf..
 
Men bara hoppas att det lättar nu med kryckorna så jag slipper ringa in nästa vecka också.. känns bara som allt går bakåt nu.. backar sådär femtio steg bakåt eller nåt..
 
Aja ikväll ska vi iaf ha det riktigt trevligt hos familjen Elmgren <3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela