Välkommen!

En blandad dag med mycket tankar till barnen!

Publicerad 2013-08-16 20:15:04 i Mina gudbarn som har stor betydelse för mig!

Först Elins vändningsförsök på bebis var idag och väntan kändes låg tills jag fick veta att bebis snällt hade gått med på att vända sig <3 Lyckligt! Så skönt för Elin och bebis, nu får vi hoppas h*n ligger kvar såhär tills det är dax att visa upp sig för världen! <3 Annars kommer jag och rycker dig lite nätt i örat som jag sa till Elin igår.. tihi ;)
 

 
Igår när vi var hos Caroline och Thomas på middag så precis när vi skulle åka så ringde Caroline att Isac fått hög feber, vi kommer ändå sa vi och åkte dit.. han var hängig hela kvällen och vilade mest, men ett par gånger ville han sitta uppe iaf och även äta lite glass..
 
Sitta i gudmors knä ett par korta minuter var också uppskattat och när jag kom in i hans rum när vi kom och han sov så sken han upp som en lite sol.. så ett par leende fick jag ju iaf se <3
 
Helt plötsligt hör vi nån ropa Teeeesss många många gånger, jag trodde de var Jonna som dummade sig.. men de var det inte, de var lilla Isac som låg i mamma och pappas säng och ropade Teeeesss.. så fick gå in och lägga mig lite hos honom.. mysiga pojke!
 
Vi hade förövrigt en väldigt mysig och lyckad kväll även om Isac inte var sig själv riktigt.. Tack för de kära vänner! Super god mat fick vi också.. mumma! Grillat vildsvin med varm potatis-sommar-sallad och fetaost-sås..
 
Caroline och jag fick långa pratstunder medans killarna spelade FIFA i källaren ;)
 
Men iaf.. tillbaka till tankarna till barnen, ikväll fick Caroline åka till kalmar-jouren med lilla Isac och nu fick jag ett sms för en stund sen om att dom är på barn-akuten.. så nu sitter man här i soffan och tänker på dom.. stackars lilla pojk, hoppas dom kommer fram till vad det är snart! Jag sitter med mobilen i handen och väntar, man blir ju trotts allt lite orolig såklart..
 
Tar inte mina tabletter ikväll, inte ännu, har sagt till Caroline att jag finns här om det är något och det finns jag.. alltid! Mormor är hos dom nu, men jag är tillgänglig om de skulle behövas hjälp med något! Jag finns alltid vid barnens och mina vänners sida och jag hoppas ni vet och känner av detta, men det antar jag eftersom tre av er valt att ha mig som gudmor till era små undervärk <3
 
Älskar er så!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela