Välkommen!

Galen på att gå hemma?!

Publicerad 2013-08-08 09:07:06 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

God förmiddag mina vänner!
 
Här är jag, redan i full gång.. jag som lovat att ta det lugnt idag och försöka sova ut.. men det sprack ju redan vid sju då jag vaknade, låg kvar till tjugo över men utan att lyckas somna om.. kom istället på att jag ska börja grundligt städa.. hmm..
 
Igår kom jag på att jag var tvungen att göra rent micron och ugnen.. vilket resulterade i att bli väldigt fint, ugnen ska göras en gång till idag bara.. sen idag så har jag fått för mig att organisera / torka ur och fixa i alla lådor i köket, en är redan gjord och det blev himla bra tycker jag..
 
Börjar jag kanske bli galen på att gå hemma?! :P Näe då, jag trivs rätt så bra fasst önskar jag hade ro att njuta och ta det lugnt.. men ikke, det ska helst hända saker hela tiden på dagarna, när Andreas kommer från jobbet har jag dock inget emot att bara ta det lugnt och njuta av kvällen!
 
Saknar givetvis mitt jobb på sätt och vis, att känna att man gör något för någon och hjälper till i samhället.. samtidigt så längtar jag inte tillbaka, för såhär "lite" huvudvärk som jag haft nu dessa 8 månader som jag varit sjukskriven har jag inte haft på år.. lite och lite, kanske hade varit skit mycket värk för er del, men det jag menar är att för mig känns det "lite" även om jag nu vissa dagar också bara kan ligga och inte göra nånting utan att spy, så får jag ändå mindre "attacker" eftersom jag kunnat släppa taget om allt som snurrar i skallen.. självklart, när det blir för mycket nu också så får jag ont, det är ju stressen som gör det.. men nu kan jag planera på ett helt annat vis och många saker ställer jag in faktiskt pga huvudet.. tro de eller ej..
 
Nu tex så mådde jag ändå relativt OK på morgonen, men sen har jag gjort EN liten låda och fixat med den, i min egna takt.. ändå så kom huvudvärken nu och blev mycket värre, så de var dax för pause igen.. skulle man kunna göra så i jobbet skulle de vara kanon, arbeta fem minuter sen ta pause i en kvart sen arbeta fem minuter igen.. tyvärr så funkar det ju inte riktigt så..
 
Men idag ska jag iaf plocka och fixa här i lådorna i köket, men jag ska också bara ta det väääldigt lugnt.. dock är de bra sysselsättning för foten att hålla på med detta, för det tvingar mig inte att använda foten så mycket, perfekt!
 
Ska kika runt lite nu, kanske käka frukost?.. sen ta tag i nån låda igen.. envis, det är jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela