Välkommen!

God Morgon!

Publicerad 2013-08-28 08:22:14 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

God Morgon mina läsare!
 
Hoppas allt är väl med er, här är det väl ungefär som vanligt fast lite gladare.. för idag kommer ju Elin på lite besök och det är alltid skoj :D Då får jag lite extra energi när det ska komma någon och hälsa på :)
 
Även Emma kommer idag och ska hämta lite saker hon ska köpa :) Och sen kommer en tjej och ska kolla på lite kläder i eftermiddag.. så idag är det rätt så fullt upp kan man säga..
 
Nu innan Elin kommer så passar jag på att plocka lite här hemma medans energi finns.. imon har jag inget speciellt planerat mer än TRÄNING och sen dammsuga och få undan lite saker här hemma, fixa lite inför bion på kvällen, då blir det ju äntligen av att se "Hur många kramar finns det i världen" .. Ska bli riktigt trevligt :)
 
Sen på Fredag så kommer Jenny och lilla Emrick, så därför måste jag få iordning här hemma också.. alltid lite extra viktigt när det kommer barn tycker jag..
 
Så nu laddar vi batterierna, för nu ska jag suga ur mina vänner deras energi och ge till mig tänkte jag ;) Hahaa.. skämt o sido..
 
Bowling ikväll också, iaf för Andreas, jag får stå över denna gången också.. åååh vad jag önskar att jag kan klara av att börja spela snart! Saknar det alledes för mycket! Men snart, snart, snaaart så kanske jag kan komma igång?! Hoppas.. men jag får se ikväll, kanske att jag stannar hemma istället.. blir ju lite extra sugen på att spela när man sitter där och tittar.. så kanske bättre att vara hemma och vila lite, se tv, plocka lite osv... vi får se helt enkelt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela