Välkommen!

Hur länge kan man spela ett fifa-spel innan det går sönder

Publicerad 2013-08-17 15:56:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Det kan man undra.. jag borde få veta svaret snart för så mycket som det spelas fifa här i perioder så borde ju skivan bli sliten ;) Skämt o sido.. men idag har den verkligen gått varm här hemma.. dock är han ju duktig och tvättar och så mellan matcherna som tur är ;)
 
Själv är jag inte bättre utan sitter vid datorn.. vill plocka och fixa men med min fot så blir inte det särskilt bra.. fuskar med kryckorna gör jag också.. dock tycker jag att jag går lite bättre idag och då blir det naturligtvis att det fuskas mer.. fy fy Therese! Dock har knölen under foten börjat kännas av igen.. hmm.. undra vad det beror på? :O Skumt de där..
 
Super trevligt med lite snabb-besök idag iaf som jag redan har skrivit om.. alltid kul med lite besök.. om det bara är så tjugo minuter så uppskattas det här hemma ska ni veta ;)
 
Har precis gjort mig iordning inför kvällen också, då är det ju dax för upptakts-fest med bowlingen.. ska bli trevligt, så sminket är i ansiktet och håret är uppsatt.. bara klänningen som ska på sen är vi redo ;)
 
Hör och häpna, men nu ville faktiskt Andreas spela lite tetris med mig.. så.. vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela