Välkommen!

Lite vardagslyx!

Publicerad 2013-08-07 09:27:56 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Mumms, sitter här och ska avnjuta en härlig frukost vid vårt nya bar-bord.. ibland får man ha lite vardagslyx.. idag består den av smörgås med inlagd strömming och en kopp latte.. kan nog inte bli så mycket bättre :) Gäller att ladda upp så att jag orkar ta mig iväg och träna lite senare :)
 
Idag ska jag annars bara vara hemma, tills det att Andreas kommer hem, då blir det lite mat och sen börjar bowlingen ikväll, oj vad vi längtat! Dock är ju inte min fot så bra som vi hoppats på, men jag kommer försöka spela något slag iaf, kan ju börja framme vid linjen så påfrestar det inte foten så mycket :) Vi får se hur det går..
 
Blir väl att plocka lite här hemma och tvätta lite idag, i helgen kommer vi ju inte vara hemma så mycket så får passa på.. fredag är det nämligen dax för lite kräftskiva med grill hos familjen Elmgren, sen tidigt på Lördag så sticker jag, Andreas, Eriksson, Åke och Frida iväg till Liseberg.. ska bli grymt skoj, bara hoppas vädret håller i sig så att vi kommer iväg också.. ser verkligen fram emot denna helgen!
 
Nehe nu är mackan uppäten och den var god som sjutton, nu ska jag njuta av mitt kaffe lite.. vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela