Välkommen!

Nu börjar det likna något!

Publicerad 2013-08-26 13:14:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Weeii nu börjar det lika något i vår klädkammare, fortfarande väldigt mycket kvar som ska in.. men jag är iaf en bit på vägen nu :) Kan ju inte jobba alledes för fort med tanke på foten och att jag idag har väldigt ont i gallgångarna (tror jag?) och mår illa.. så det får gå i rätt så lugn tackt men fyllt upp lite hyllor och ännu fler trådbackar och lite klänningar är på plats.. tror det kommer bli kanon bra detta! Tror inte ni det?! :)
 
 
Det känns verkligen som att allt helgens jobb har varit värt det, för nu blir det verkligen bra i klädkammaren, tror vi iaf ;) hehe .. otroligt skönt att få soterat en massa också, har redan en hel papperskasse med kläder som är slitna men som bara legat.. plus att jag lagt ut en hel del till försäljning också.. så skönt att få bort lite skit..
 
Blir mest att plocka med detta idag och ta det lugnt.. klockan är redan över ett, vart tog tiden vägen? haha.. det kan man ju undra.. men de är bra att det går snabbt, då blir det snabbare kväll och älsklingen kommer hem :)
 
Hoppas ni har en fin dag och att ni mår bättre än mig idag, men men bara att ta nya tag, i morgon är en ny dag <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela