Välkommen!

Riktigt tredvlig dag!

Publicerad 2013-08-06 22:03:11 i Vänner har en stor betydelse!

Haft en riktigt trevlig, heldag nästan, hos Caroline och familjen..
 
Barnen lekte och härjade både ute och inne och jag och Caroline satt och bara pratade massa och njöt av det! Riktigt trevligt..
 
Fick lite mys o lek med barnen också.. liten stund med Isac i knäet i soffan, sen är man ju nöjd.. go-ungar är vad dom är.. men oj vad skrämmande att Jonna bara blir äldre och äldre i sättet när man träffar henne, älskade lilla flicka, du börjar verkligen bli stor!
 
Suttit och snackat massa minnen och försökt komma på vilka år vissa saker hände haha, mest om mina kärleksbekymmer och förhållande under åren, förhållanden och ex överhuvetaget disskuterade vi..
 
Ojoj vad annorlunda livet var då mot nu.. men OJ vad jag TRIVS med livet nu när man stadgat sig och inte behöver oroa sig för killar hit och dit längre :P Jag har min kärlek och jag älskar honom mer än allt annat!
 
Det blev verkligen en lång dag, kom dit typ halv ett eller nåt och sen var jag inte hemma förens vid strax innan sju ikväll..
 
Tack vännen för dessa timmarna, dom behövde jag verkligen komma iväg! Vänner har en stor betydelse, vissa har väldigt stor betydelse!
 
Älskar dig Caroline!
 
 
Känns som detta var evigheter sedan, men oj vi stod nära varandra redan då! (haha lite komiskt vem som råkade vara med i bakgrunden här, haha)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela