Välkommen!

Oförskämt pigg!

Publicerad 2013-12-05 08:01:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Klockan är åtta på morgonen och jag har redan varit uppe i tre timmar.. ja, du räknade rätt.. klockan fem gick jag upp idag, det konstigaste var att jag var pigg, hade inte så mycket värk.. underbar morgon helt enkelt..
 
Vid tjugo över fem ringde älsklingens klocka och han gick upp han också.. eller aa jag låg kvar och väntade på hans klocka skulle ringa hihi.. så jag körde honom till jobbet för att få ha bilen idag då den andra är iväg för reperation idag..
 
Så nu har jag kokat kola, plockar ur och i diskmaskinen, ätit frukost, suttit vid datorn.. ja man hinner en hel del när man går upp såhär tidigt ;)
 
Men jag är oförsäkämt pigg just nu och varit hela morgonen så då gäller det att passa på att få lite saker gjorda :) Dock tycker jag faktiskt att jag förtjänar att vara pigg.. det händer inte särskilt ofta och känner jag min kropp rätt så lär den strejka frammåt dagen sen..
 
Tänkte ut och shoppa lite idag och hämta lite olika paket..
 
Nu får vi hoppas att denna piggheten håller i sig hela dagen, jag njuuuter av att få massa gjort utan att behöva lida alledes för mycket..
 
Håll tummarna nu, för detta förtjänar jag!!! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela