Välkommen!

Vilken skit-dag!

Publicerad 2013-12-03 21:29:05 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Urk, idag har verkligen inte varit någon bra dag..
 
Vaknade idag på morgonen med världen huvudvärk.. inga tabletter ville hjälpa.. så det blev en lugn förmiddag, frammåt dagen började jag sen små-plocka lite grann iaf.. så idag har inte mycket hänt..
 
Nästan tappat rösten här ikväll också och halsen den kliar och näsan täpps igen.. aja vi får väl se hur detta utvecklar sig.. haha ni ska höra hur kul jag låter.. ena stunden är jag så hes så de inte är sant och sen försvinner typ rösten rätt vad det är och ut kommer sen världens pipigaste och högsta ljud.. haha
 
Just nu sitter jag och tittar på "fest hos Bagge Wahlgren" och Andreas sitter och spelar lite efter en lång dag på jobbet igen.. vi har för en liten stund sen avnjutit en mysig och god middag.. ska lägga in en bild sen i ett eget inlägg så ska ni få se nåt fint ;)
 
Blir väl sängen snart så jag förhoppningsvis kan vara lite piggare i morgon, hade juh tänkt att jag skulle köra och träna i morgon nu när Andreas äntligen satt på vinterdäcken på båda bilarna så att vi kan ha en var.. men mår jag såhär så får det vänta.. vi får se vad som händer helt enkelt..
 
Nu ska jag iaf gå och byta om till Pyamas, sen ska jag slänga in inlägget med dagens middag! Vi hörs!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela