Välkommen!

Kommentarer

Postat av: Stephan

Publicerad 2013-02-04 19:58:42

Den nya designen är jättefin. Blev lite paff när jag såg den nyss och trodde jag hamnat fel. Vilket preparat är det du ska ta mot depression? Tramadol och morfin är vanebildande och kan ge jobbiga biverkningar som abstinens och depression. Fast det visste du säkert redan. Ta hand om dig så ses vi snart. Kanske på onsdag när jag och Ante ska träna.

Svar: Tack Stefan! Jag äör super nöjd med designen, blir själv paff när jag går in på min sida :P
Egentligen är det mot min panik-ångest i grund och botten, den heter Fluoxitine.. Japp, det ör vanebildnande, men jag MÅSTE äta de för min huvudvärk, alltså tramadolen.. för att orka vara med en hel dag och inte ligga och gråta av smärta.. Morfinet hade jag ju endast för benet, slutat med dom långtidsvärkande nu så nu har jag bara kvar det snabba om jag skulle behöva ha de nån gång nu när jag håller på med träningen och det, brukar komma bakslag med smärtan..

Japp, på onsdag tror jag att jag hänger med till hallen :) så isåfall ses vi imorgon :)
TucciT

Postat av: Eriksson

Publicerad 2013-02-04 20:36:50

Oj,vilken skillnad! Mycket snyggare design nu :)

Svar: Tusen tack! Jag håller med dej ;D Så nu borde du gå in och kika oftare och skriva? ;) haha
TucciT

Postat av: Stephan

Publicerad 2013-02-05 13:14:44

hallabollhallaboll. Jag förstår att du behöver dina mediciner. Fluoxetin har jag provat och jag gillade inte biverkningarna. Ibland behövs det ytterligare preparat(jag känner personer som får det) för att ta bort eller minska på biverkningarna. Fast jag hade inte Fluoxetin så länge innan jag bytte(3-4 veckor). Det tar sin tid innan biverkningarna minskar på nästan alla SSRI preparat, men drabbar INTE alla. Dessutom ska mediciner man redan har (t,ex Tramadol)kunna kombineras med SSRI preparat och Fluoxetinet ser ut att kunna göra det. Lycka till och kämpa på.
Hallabollhallabollhallaboll

Svar: halllllllllllllllllllllllllaboll :)
Jag vet biverkningar m.m .. jag har ätit fluoxetin väldigt lång period förrut! Tar en tid innan biverkningarna ger med sig.. jag åt detta när jag träffade Andreas, tills för bara ett år sen kanske, inte ens det.. sen slutade jag med dom för panikångesten blev lindrigare.. därav vet jag att medecinen funkar med mina andra plus biverkningarna och att min kropp klarar av den.. ska bara trappa upp till min dos med den eftersom jag inte bara kan börja med hela dosen direkt, utan hela dosen kommer jag ta först om typ 1½ vecka :)
TucciT

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela