Välkommen!

En liten föklaring..

Publicerad 2013-02-25 09:05:30 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Kanske inte många förstod min blogg härromdagen då det blev mycket inlägg om Andreas och Ralf.. tänkte jag skulle förklara mig lite så ni förstår det komiska med det hela..
 
Det är nämligen såhär, när Andreas och jag pratar om vårt brölopp och hur det ska vara, så är det enda Andreas har att säga att Ralf ska sjunga.. varende gång det kommer på tal om brölopp så nämner han Ralf!
 
Andreas hatar melodifestiven, därav blir det inte att jag heller tittar.. vi har ju nästan alltid fullt upp på helgerna när det går också, för det mesta sitter vi och spelar kort och har middagsgärster!
 
Men i Lördags så skulle killarna ha Risk-kväll så då tänkte jag att då sätter jag på melodifestiveln och tittar på det.. utan att ha en aning om vilka artister som skulle uppträda..
 
Helt plötsligt kommer Ralf och gör värsta grymma numret, med bra låt dessutom.. Andreas blev som klistrad vid tv:n.. det var kul att se, melodifestivalen liksom..
 
Jag frågade om han kunde tänka sig att se finalen med mig om Ralf gick vidare och JA, det lovade han att göra.. och vad slutar det hela med? Jo att Ralf gick vidare! Så Andreas lovade mig alltså att se finalen med mig :D Både Jonas och Eriksson var här och hörde dessa lov-ord! Eriksson sa till och med att om det är så att dom ska sitta och hålla fast Andreas vid tv:n så SKA Andreas se det!
 
Därav var det så komiskt allting, att ända gången jag sätt melodifestivalen iår så kommer Andreas stora idol och uppträder, utan att vi visste det innan och går dessutom rakt till final! Aldrig trodde jag att Andreas skulle slå på basen och skruva upp på Hög volym till en låt i melodifestivalen, men det var precis vad som hände!
 
Igår vet jag inte hur många gånger han lyssnade på låten på you-tube!
 
Andreas vill alltså ha Ralf på vårt bröllop, lycka till säger jag.. :P
 
Älskling medger inte att han för detta har ändrat sina åsikter och syn på själva tävlingen melodifestivalen.. men schhh.. jag tror han gjort det lite iaf ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela