Välkommen!

Idag ska jag få mycket gjort!

Publicerad 2013-02-28 10:31:02 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Idag tänkte jag att jag ska få mycket gjort! Plocka massor här hemma och sotera lite grann.. få det fint i lägenheten, skruva ihop skåp och dona!
 
Ska iväg och vattenträna också :D Skoj! Och snälla Eriksson ställer upp och agerar chaffis åt mig, både dit och hem! Du är bäst!
 
Andreas ska jobba över ikväll, så jag har mycket tid att plocka på.. på nåt sätt får jag mest gjort då han är på jobbet, sen vill jag inte hålla på massa när han väl är hemma.. då vill man ha tid tillsammans och dessutom är jag ju så trött nu för tiden :P
 
Fick sålt lite saker igår, kanooon, att jag inte kommit på tidigare att man kan sälja av saker istället för att slänga ;) haha..
 
Nu behöver vi bara någon som kan hjälpa oss att bära ett tungt paket som vi ska köpa på ikea.. ut med gammalt, in med nytt.. jajemen.. allt för att göra det snyggare och framförallt kunna använda onödiga utrymmen till förvaring ;)
 
Igår var jag och gjorde fotavtryck till sko-inlägg, så ska hämta dom nästa vecka! Detta var räknat med att jag skulle kunna göra typ direkt efter gips-borttagningen.. så man kan säga att det är liiiten aning fördröjt.. jag hoppas dom ska bli sköna och bra så att jag kan lära mig att gå utomhus bättre!
 
Ska bli spännande och se vad läkaren säger den 12de när jag ska på återbesök.. se hur lång tid han tror att det kommer att ta innan jag kan börja leva normalt och jobba.. det jag längtar mest efter är att få bowla!!! Åååhhhh!!
 
Nehe ska väl sätta igång här då, så att jag får nåt gjort ;) Börjar i köket..
 
Ha en bra dag alla! Vi hörs när vi hörs, ses när vi ses.. och allt de där ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela