Välkommen!

Jag tål inte morfin längre!

Publicerad 2013-02-25 08:35:19 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Märks att jag inte tagit morfin-tabletter på ett tag.. Igår hade jag ont i foten hela dagen, åt massa smärtstillande för att hålla det på en acceptabel nivå, men frammåt kvällen gick det inte längre och jag hade tagit dom smärtlindringar jag kan.. Andreas fick mig att gå och lägga mig i soffan (jag är ju envis och vill helst vara uppe fast jag rent ut sagt grät av smärtan).. men jag la mig iaf i soffan och vi tittade lite på vänner men jag låg och vred mig och kved, visste inte riktigt vad jag skulle göra, kändes som att nån borrade med en skruv i foten och upp i benet, vilken smärta!
 
Till slut stod jag inte ut efter att ha testat allt med tabletter, högläge, vila, allt.. så bestämde mig för att ta en morfintablett, mindre än en hel till och med..
 
Tyvärr tog jag tabletten innan jag åt vilket resulterade i svår smärta i magen och började spy som fan.. blev helt vimmelkantig och bara spydde.. blev "hög" helt enkelt.. otäckt, men smärtan i foten blev lindrigare, även i huvudet.. magen bråkade dock en timme eller nåt och krampade så jag låg i alla möjliga konstiga ställningar här i soffan men sen käkade vi lite och en stund efter det så släppte även magsmärtorna, vilken känsla.. låg och njöt i soffan av att inte ha svåra smärtor längre!
 
Idag hoppas jag det blir en bättre dag! Känns så nu iaf, men går inte utan kryckorna igen.. har gjort det mycket här hemma i helgen för här har jag ju alltid nåt jag kan ta tag i och golvet är jämt (sålänge jag inte råkar trampa på en tröskel, då skriker jag typ).. ute är en omöjlighet utan kryckorna.. men iaf så har jag ju gått mycket utan dom här inne, troligen därför plus träningen som gjorde denna smärta, så nu får det bli kryckor hela tiden ett tag till iaf.. trist!
 
Jag blev sååå besviken igår att jag nästan började gråta av det också.. så besviken på att få så ont igen och på att behöva ta morfin! Men tur att jag har ett par stycken tabletter kvar..
 
Idag hoppas jag helt enkelt på en bättre dag! Ska testa cyckla sen, får se om det går.. men de blev ingen träning i badet idag iaf, då jag fick min mens i helgen så nu längtar jag till torsdag så jag får komma i vattnet igen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela