Välkommen!

Lite lättad!

Publicerad 2013-02-25 15:51:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Pratat med Ulrica som har hand om planeringen på jobbet idag, så nu vet dom att jag troligen kommer behöva vara sjukskriven längre än vad det var tänkt plus att hon skulle försöka planera mitt schema efter att jag kommer tillbaka, alltså försöka lägga så mycket kvällar som möjligt så att det är ordnat den dagen jag äntligen kommer att komma tillbaka efter denna långa sjukskrivningen!
 
Har även haft kontakt med chefen om sommaren.. eftersom jag jobbar mindre än 40% så fick jag ju veta förra året att jag inte har någon semester att plocka ut, fick då ta en vecka tjänstledigt och sen jobba resten av sommaren.. Nu har jag varit i kontakt med henne om denna sommaren, då jag behöver ha ledigt några strödagar då och då plus även helger som jag skulle ha jobbat kanske.. hon såg inga hinder i detta så får ta tjänstledigt dom dagarna.. så nu ska Andreas och jag sätta oss ikväll eller någon gång snart iaf och kolla över vilka datum jag måste vara ledig.. så får vi hoppas att det går ihop sig att jag får ledigt just dom dagarna!
 
Visst blir det mindre pengar i kassan, men behöver lite ledigt över sommaren jag också och det känns som att vi just nu inte heller har så bra förutsättningar så klarar vi oss nu så klarar vi oss med några dagars ledighet utan betalt även om det är jävligt surt!
 
Så nu har jag lite mer klarhet i hur jag kan gå till väga för att få en bra start och en bra sommar förhoppningsvis! Vi har ju lite konserter och bowling bla som vi ska iväg på.. hoppas verkligen att foten tillåter detta också, annars blir det bara att åka med och ta det i min takt och njuta av resan iaf! Det ordnar sig alltid!
 
Känner mig lättad och lite glad idag.. allt ordnar sig bara man vill.. jag vill iaf hoppas på det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela