Välkommen!

Oh så trevligt!

Publicerad 2013-02-26 14:56:22 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Vad härligt det var med lite besök, bara snackat en massa skit.. var ju såå länge sen vi träffades!
 
Stackars Lowas ville inte till dagis idag berättade Elin när hon kom.. sen nu i eftermiddag så ringde hennes Andreas och sa att Lowa var jätte arg när han hämtade henne och han råkade säga att mamma var hos Therese.. Jag kan riktigt se henne fraför mig.. lilla tjejen..
 
Jag hoppas Lowa och Elin kommer hit snart, Lowa lär väl tjata om det iaf så vi får se till att ordna det så snabbt som möjligt! Det verkar ju inte bara vara jag som saknar henne utan hon sakna mig också <3
 
Tack för idag Elin! Tyvärr kan jag inte tacka för hjälpen med klippningen, fr det glömde vi helt bort och kom på när Elin skulle åka hem.. hehe.. får hoppas vi ses snart igen som sagt ;)

Kommentarer

Postat av: Elin

Publicerad 2013-02-26 19:21:22

Tack själv för en trevlig stund :) Får boka in en dag snart igen, så Lowa kan följa med. Dock sa hon inget om det när jag kom hem. Men skulle jag fråga henne om hon vill åka till dig, så hade hon absolut sagt ja :) kram på dig.

Svar: Tack, de var verkligen trevligt.. dock så bara rann tiden iväg tycker jag! hehe.. Vi får boka en tid snart, kanske ska börja kolla på när du är ledig och kan? : Skönt att hon inte sa något sen då, ilskan hade väl gått över frmodligen! hhii Kram vännen!
TucciT

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela