Välkommen!

Vilken härlig morgon!

Publicerad 2013-02-19 09:13:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Blev väckt av att telefonen ringde vid åtta.. kanske inte så kul kan många tänka, men JO det var kul för det var nämligen behandlingsbadet så jag börjar där redan på torsdag! Hur underbart är inte det?! Happpy!
 
Efter det var det bara att gå och göra lite frukost och sätta sig framför TV:n i VARDAGSRUMMET.. jajemen, i förågr köpte vi ÄNTLIGEN (efter ca två års tjatande av mig) en TV till vardagsrummet, så igår kväll kom den upp på väggen.. helt underbart!
 
Så nu ligger frukosten i magen så jag är propp-mätt.. samtidigt rullar Lyxfällan på Tv och jag plockar iordning lite här i vardagsrummet så gott jag kan, är ju gaaaanska så rörigt här nu efter uppstättningen av Tv:n igår!
 
Nu känns det verkligen som att jag är på väg frammåt :D Ska ta och ringa om mina sko-inlägg också så jag kan få komma och göra dom så jag får riktiga inlägg nu när jag börjar gå liiite mer iaf!
 
Funkade på "mina vårdkontakter" att boka av och ändra tid till sjukhuset.. fick både sms och mail idag på morronen om att jag hade fått svar, så de var bara att logga in och läsa vad dom hade skrivit, vilket var att dom hade varit sjuka hela avdelningen, därför jag ej fått tag på dom och att dom kommer att skicka hem en ny tid! Kanon Bra!
 
Nu ska jag ta och plocka lite till här i vardagsrummet medans mitt humör är på topp och medecinerna har största effekten!
 
Vi hörs säkert senare!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela