Välkommen!

Vilken natt!

Publicerad 2013-02-18 10:17:19 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Usch vilken natt det varit, vet inte vad det var med mig.. sprang på toa flera gånger och kissade, trodde nästan jag var på väg att få nåt i njurarna eller urinvägsinfektion men idag är allt normalt igen.. fasst jag är sjukt trött eftersom jag inte sovit så mycket!
 
Har fixat med massor här hela morgonen, ändrat tider på sjukhuset (försökt få tag på mottagningen sen i torsdags men ingen har varit där så nu fick jag hålla på med banken och fixa bank-id och allt för att kunna avboka via internet, hoppas det funkar nu.. Har ringt behnadlingsbadet om träningen, telefonsvarare.. så jag hoppas dom ringer upp under dagen, har även betalt mina räkningar, satt igång en diskmaskin och soterat alla mina medeciner i dosetten!
 
Så ja, det har varit full rulle sen jag vaknade, men nu är allt klart iaf.. tror jag.. har mailat chefen också förresten så hoppas att även hon svarar under dagen här!
 
Ska fixa lite med några kort här i ett inlägg, så ni får se det också.. sen, sen, sen ska jag ta tag i dagen och börja plocka här hemma och träna..
 
Fullt upp som ni märker, men ska nog hitta tid till vila också ;)
 
Hörs om en stund!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela