Välkommen!

Fortsättning..

Publicerad 2013-01-30 10:34:37 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Klockan elva skulle Andreas vara på sjukhuset, så vi åkte dit, han släppte av mig vid entren och körde och parkerade bilen borta vid gratisparkeringarna som är en bit från entren.. sen gick vi in och han fick fixat allt med läkaren som han skulle.. sen ni, sen GICK jag igen, från entren bort till bilen.. gud vad jag kämpade, sista meterna var bara smärta.. men envis som en gammal get så bara skulle jag klara det också ;)
 
Sen körde Andreas hem mig och följde med mig upp, jag hamnade pladask i rullstolen, jag var helt slut.. medans Andreas fick åka till jobbet och jobba någon timme innan han kom hem!
 
Han kom hem vid vanlig tid, bytte om lite och så, sen begav vi oss ut igen för att åka bort till MIO och kolla på en fylla.. sagt och gjort.. sen rullade bilen vidare mot Nybro..
 
Jag skulle nämligen vara hos tandläkaren vid 18.00 och laga ett hål, det var inget stort hål så vi bestämde oss för att laga TVÅ.. och jag fixade det galant! Hur stolt blir man inte då? Jag gick därifrån med ett leende på läpparna, dock nästan 2000 kr fattigare..
 
Sen var det äntligen dax att åka hem.. lagade lite mat och fixade lite.. sen blev det sängen tidigt, halv tio nånting, jag var ju helt död efter dagen..
 
Måste ge mig själv lite beröm för att jag var så duktig igår :D Idag känns det dock inte lika kul då jag har träningsvärk precis överallt typ och en fot som värker nåt enormt och ett huvud som dunkar värre än techno-musik!
 
Vad myyycket krafter man tappat, det är helt sanslöst.. men nu börjar resan med att träna upp alla muskler osv..
 
 
Kanske skulle ta på sig lite kläder nu så man iaf kan se lite acceptabel ut ;)
 
Kram på er!
 
 

Kommentarer

Postat av: Elin

Publicerad 2013-01-30 11:14:00

hihi visste inte att dom sålde fylla på Mio ;)

Svar: haha.. blev nog lite fel där ;) Hylla :D
TucciT

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela