Välkommen!

Igår var det en dag med fulls ös..

Publicerad 2013-01-30 10:25:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Ja, igår var det verkligen fullt upp.. så idag har jag legat i sängen här hela morgonen och tittat på tv och surfat typ! Helt slut och värkbruten i kroppen och huvudet.. foten ska vi inte snacka om, den gör ont idag kan man säga..
 
Vi började morgonen igår med att åka till ortopeden, träffade gips-läkaren som kollade min fot lite och tog beslut om att stödstrumpa skulle testas.. sagt och gjort, han kämpade med att få på den och den passade.. blir de inte bättre så ska jag såklart höra av mig..
 
Sen åkte vi till min sjukgymnast för jag skulle träffa honom vid halv tio, men vi var tidiga och var där strax efter halv nio, så vid strax innan nio fick vi komma in och han kollade på foten, fick alltså slita av den där stödstrumpan igen och sjukgymnasten tyckte den var väldigt svullen och hade lite konstig färg, men ingen fara.. Fick testa lite övningar som jag ska arbeta med hemma, även Andreas fick se ett par övningar som han ska göra med mig, så det var ju bra att han var med :) Sen på med strumpan igen, själv.. men eftersom jag har tekniken från jobbet så gick det utan problem.. Sen GICK vi därifrån, jag fick min första promenad utomhus med kryckor, vad jag kämpade, det var en rätt bra bit till bilen men det gick.. även om jag fick stanna ett par gånger och vila foten och pusta ut..
 
Klockan halv tio var vi klara med allt, då skulle jag ju egentligen varit hos sjukgymnasten.. så.. vad gör vi nu?! Jo.. vi körde mot maxi för att ta en förmiddagsfika, vilket blev en semla och dricka till det..
 
 
 
Skriver mer om en stund..
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela