Välkommen!

Mår skit ska jag ärligt säga er!

Publicerad 2013-01-08 23:33:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Någon som känner för att besöka mig några dagar den 18de - 20de Januari?!
 
Andreas behöver åka till sthlm med sina bröder och ingen får följa med tydligen! Ska fira min svärfar som fyller 70år men dom har bestämt sig för att det BARA är barnen som får vara med.. och jag vill inte göra så att Andreas måste stanna hemma bara för att jag inte kan klara mig ensam..
 
Jag blir förhoppningsvis av med gipset precis innan där, så vet inte alls hur jag mår och lär inte kunna gå så bra eller klara mig ensam en hel helg..vetifan hur jag ska göra?!
 
Bror och David ska iväg på kvällen, annars skulle jag kunnat umgås och ha mysigt med dom hela dagen, men det sprack sig det också!
 
Vågar inte vara ensam hela helgen, inte i mitt tillstånd..
 
Dessutom ska jag till sjukhuset dagen innan jag förhoppningvis ska bli av med gipset.. för att göra ett litet annat ingrepp troligen, som känns skit! Det tyngder mig något enormt att inte veta vad det är jag har eller om det leder till att behandling måste påbörjas direkt redan den dagen.. mår SKIT ska jag ärligt säga er!
 
Dagen idag har bestått av mkt tårar på morgonen, läste runt lite om "ingreppet" på nätet på morgonen, gått och funderat på det hela förra  veckan inom mig, så idag började jag söka och det visar sig att detta ingrepp ofta kan göras under narkos och inte bara lokalbedövning.. vi får se vad dom säger på sjukhuset.. beror helt på hur pass alvarligt det är,. jag har ingen aning, har bara fått ett brev!
 
Jag mår dåligt, jag har panikkänsla, jag är orolig.. det är bara för mycket med allt nu! Hur mkt orkar en människa stå ut?! :(
 
Saknar mina vänner nåt otroligt, aldrig piper telefonen längre typ och själv har jag haft de alledes för tufft i mitt huvuvd och kropp så jag inte orkar ta tag i att höra av mig själv..bara om nån (en person) hört av sig till mig, då har jag förståss svarat!
 
Nehe, ska se ett avsnitt av SOS Sommar nu, sen får det bli sängen och hoppas på en bättre dag i  morgon!
 
Kram på er!!!
 
 

Kommentarer

Postat av: Jenny

Publicerad 2013-01-09 12:41:39

Men fy och blä. Stackars dig!
Hoppas verkligen att det löser sig!

Svar: Hoppas det jag också, allt känns så olustigt! ;/
TucciT

Postat av: Jenny

Publicerad 2013-01-09 12:41:40

Men fy och blä. Stackars dig!
Hoppas verkligen att det löser sig!

Svar: Hoppas det jag också, allt känns så olustigt! ;/
TucciT

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela