Välkommen!

Tårarna bara rinner och rinner..

Publicerad 2013-01-28 10:43:25 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

"Du ska ha skoinlägg och gå hos sjukgymnastik"...  nehe de viste jag inte?!
"Ta på en stödstrumpa".... jaha? Och varför i helvete har ingen nämnt de när jag frågat om jag ska ha nåt stöd efter gipset? Och varför i helvete lyssnar dom inte och har otrevlig ton när man ringer?!
 
Som ni märker är jag inte så glad, mitt humör har ju inte varit sig likt på länge, men nu blev jag förbannad, så arg så tårarna bara sprutat!
 
Har jätte problem med min fot OCH ben, för det svullnar och vägrar gå ner.. är som vätska i ben och fot.. lägger jag det i höläge så gör det bara mer ont, så därför ringde jag idag till ortopeden för att få bra besked om varför det blir såhär och att prata med läkaren! Men nej, hon lyssnade knappt och bara sa att jag ska ha stödstrumpa som jag kunde komma dit och prova ut, eller fanns der på apoteket men hon TRODDE inte att det var lika bra där..
 
Jag hann inte ens säga allt jag skulle för hon hade så otrevlig ton och lät som hon bara ville lägga på.. så det blev inte mkt sagt, inte ens en fråga om jag hade ont eller om det såg konstigt ut eller nåning..
 
Hur ska jag få på en stödstrumpa när jag jag knappt får på mig strumpor ibland för att det gör ont?!
Varför är foten rödmelerad och ibland blåaktig?
Varför är jag tjock hela benet upp över knäet?
 
Jo, hon skulle nog svarat stödstrumpor på allt..
 
Aja, ska till sjukgymnasten i morgon, så får väl han bedömma om vad vi ska göra.. har fan ingen ork för motgångar! Orkar inte med mitt humör, jag är sur och ledsen mot alla som kommer i min närhet.. kan inte styra mig själv känns det som..
 
Jag är så slut så nu orkar bara tårarna forsa.. vad ska jag göra?! Skulle frågat om mina medeciner också till läkaren tänkte jag, men nej då.. nu är jag trött på detta så nu skiter jag i vilket.. det får gå som det går..
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela