Välkommen!

God Morgon!

Publicerad 2013-07-25 09:02:38 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Usch vilken jävla natt det varit.. inte mkt sömn här inte.. legat och vänt och vridit på mig, varit uppe ett flertal gånger pga magvärk, illamående och ont i foten.. så just nu är jag väldigt trött och har precis gått upp, satt igång en maskin tvätt och satt mig här.. tagit mitt pencillin också, så ska väl snart försöka äta lite innan illamåendet gör sig påminnt igen.. usch denna pencillinen var inget roligt!
 
Hade lite funderingar på att åka till Malin med familj idag, men tyvärr blir det inget med det, jag har helt enkelt ingen ork till det :( Detta är inte likt mig, ställa in för att jag inte orkar.. men men, ibland måste man tänka på sig själv också, särskilt eftersom jag knappt kan gå på min fot idag så blir de kanske lite svårt att köra så pass långt också.. men jag saknar dom ju!!
 
Andreas ska väl jobba över idag, så jag har mycket tid på mig att fixa med saker här hemma, hoppas jag hinner få undan en del tvätt iaf.. det är ett par högar nu som ligger och väntar på att få tvättas.. ibland (oftast) önskar man att man hade två maskiner som kunde tvätta åt oss ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela