Välkommen!

Gyllene Tider idag då!

Publicerad 2013-07-24 09:55:14 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Jajamen idag är det dax för Gyllene Tider.. hoppas på en bra konsert :) Innan så blir det ner på stan och ta nåt kallt och dricka (ni kan ju gissa vad Andreas kommer dricka och vad jag kommer att dricka, haha).. men iaf, blir en runda ner på stan innan med Jessica och Jonas och Jessicas bror (?).. ska bli himla trevligt :)
 
Ska försöka hitta något att ha på mig också bara.. det är ju så svårt om kvällarna sådär om man behöver ha nåt varmt eller inte och sen eftersom man ska iväg innan så kanske man behöver ha nåt svalt.. så måste ju ha lite både och så man kan ta på/av sig.. ilandsproblem, jag vet ;)
 
Jag är verkligen ännu tröttare nu än vad jag var innan jag började med pencilinen igår.. och då var jag ändå super trött innan, förstår ni då hur jag är nu? Helt galet.. tur att jag bara ska äta dom i fem dagar..
 
Näe, får väl ta och leta fram nåt att ha på mig så jag kan hoppa in i duschen sen, lika bra att göra sig iordning så jag är klar och slipper stressa sen när Andreas kommer hem från jobbet.. vilket han gör tidigt idag :D Weeeiii

Kommentarer

Postat av: Mamma till Eddie & Wilton

Publicerad 2013-07-24 10:07:28

Nej Therese du har aldrig problem med kläder du har alltid något fint på dig kan inte släppa den vita klänningen så himla fin :0)
Ha en kul kväll mina föräldrar ska också dit mamma fick biljetter av mig & min bror när hon fyllde år :0)

Svar: Hehe, jag har problem med att välja kläder och att kläder inte sitter som jag vill just den dagen.. skrattar..Tack, skaffat en turkos som är i samma stil nertill nu, men annorlunda upptill.. jag Älskar dom :D
Kvällen var bra med Gyllene Tider.. riktigt najs :)
TucciT

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela