Välkommen!

Lisseberg!

Publicerad 2013-07-02 11:57:25 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Det blev inget Lisseberg härromdagen, riiiktigt synd eftersom det trotts allt var därför vi åkte till Göteborg.. men vi hade ju iaf två trevliga dagar där och Lisseberg står juh kvar så vi får åka upp lite senare i sommar och hoppas på bättre tur :)
 
Istället så tog vi oss till Universeum.. besvikna blev vi.. om det var för att det var så grymt mycket folk eller om det var av djuren? hmm jao, de var nog mycket både och tyvärr..
 
Jag hade "munn-diarré" hela vägen till Göteborg och halva vägen hem :P Andreas satt i baksätet och kunde koppla bort det mesta men Eriksson satt och fick höra allt, stackars vår invitaries öron.. ajaj, dom kan inte ha mått så bra! :D
 
Men tack iaf Ljungman (och Julie) för en trevlig vistelse.. vi kommer upp och våldgästar er i sommar igen :)

Kommentarer

Postat av: Elin

Publicerad 2013-07-02 13:01:21

Varför var ni inte på Liseberg? När det är knökat med folk på Universeum är det ingen höjdare, men annars är det helt ok där. Lowa älskar det :)

Svar: Hehe, regnet det bara öste ner så vi valde att strunta i det och när det blev bättre väder så tyckte vi inte de var nån större idé att gå in så vi åkte hemåt istället och får åka upp en annan helg..
TucciT

Postat av: Elin

Publicerad 2013-07-02 16:49:40

ah ok. ja för en kompis var där på eftermiddagen och då var det fint väder.

Svar: Ah, de blev ju de på eftermiddagen sen, men vi var tvugna att åka hem på kvällen för Eriksson skulle jobba på söndagen så vi ville inte köra alledes för sent..
TucciT

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela