Välkommen!

Oj, så trött..

Publicerad 2013-07-22 17:14:41 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Oj, snacka om att jag är trött efter dessa dagarna, har ju inte lagt ig så super tidigt och har dessutom gått upp mellan 6 och 8 varje dag.. vet itne varför jag inte kunnat sova på mornarna, men har väl fått dum ovana att ha kvar Andreas i sängen nu dom senaste 3 veckorna.. vänjer mig väl snart vid att sova själv på morgonen :)
 
Fått sova idag på soffan iaf, haft en jävulsk huvudvärk men fixat med lite saker iaf, nu satte jag mig dock i soffan igen, tänkte se ett avsnitt Desperat Houswives och vila lite, snart kommer äntligen min älskling hem iaf så då ska väl han sitta ute i solen lite och sen ska vi äta god mat och bara mysa.. blir nog en tidig kväll ikväll..
 
I morgon blir det troligen att åka till Nybro, till läkaren.. dom ringde förrut så han hade dropin både mellan 8-10 och 13-15, bättre än vanligt ju :) Så får se om jag lyckas sova på morgonen för då kan jag åka på eftermiddagen, annars kan jag likaväl åka så att jag kommer dit på morgonen ju.. vi får helt enkelt se..
 
Det har varit så grymt kul att ha Emil och David här.. vi har hittat på så mycket roligt och myst så mycket.. åh vad jag älskar er <3 Kommer sakna er massor nu när det dröjer sådär tre månader tills vi ses nästa gång :/
 
Nehe vila var det va?! Så jag kanske piggnar till lite innan min skatt kommer innanför dörren <3

Kommentarer

Postat av: David

Publicerad 2013-07-22 18:34:08

Det har verkligen varit underbart!

Du förlorade jag gjorde BLÅSFISK :)
Nanananananna Batman ;)

Om det fattas en tärning vet Tessan var man kan hitta en hihi ;)

Svar: Ja det har varit tokigt underbart :D
Nehe jag gjorde Blåsfisk, så försök inte min unga herre.. :P
Batman.. de är grejjer det du :P haha

Mmm.. berättade de för Andreas, han bara skaka på huvuvdet :P
TucciT

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela